Due rádió

Meghallgathatod nyilvános műsorainkat

Nyilvános műsorok

A DUE Rádió tematikus, ismeretterjesztő és ünnepi műsorait egy egyszerű regisztrációt követően bárki meghallgathatja.

Böngészés

Böngészés

A műsorok kiadás és rovat szerint kereshetőek

Ismerd meg a
DUE rádiót!

Rólunk

Működik nálatok sulirádió? Akkor biztosan hasznát vennétek azoknak a DUE által rendszeresen készített, profi technikával és szakemberekkel összeállított műsoroknak, valamint azoknak a jogtiszta zenéknek, amiket a DUE Rádió biztosít tagjainak! És vajon a számtalan további szolgáltatásnak, ingyenes és kedvezményes rendezvényeknek, újságnak, ajándékoknak?

Ha a sulirádiótok csatlakozik a DUE Rádió Országos Iskolarádió Hálózatához, akkor a tanév során havonta – évente 10 alkalommal – ingyen kaptok egy műsorcsomagot, a szünetben lejátszandó műsorokkal, valamint más hasznos hangos anyagokkal, információkkal, zenékkel. A műsorok között találtok szórakoztató (sztárinterjú, ünnepi, alkalmi tematikus műsorok stb.), ismeretterjesztő (Európai Unió, drogprevenció, továbbtanulás stb.), szakmai (rádiós retorika, tanácsadó műsorok), és információs (pályázatok, rendezvények, hírek, programok) anyagokat is. Az műsorcsomag anyagait korlátlanul és ingyenesen felhasználhatjátok a sulirádiótokban.

Cserébe mindössze annyit kell vállalnotok, hogy bizonyos műsorokat megadott rendszerességgel lejátszotok az iskolarádiótokban, a lejátszást pedig vissza kell igazolnotok. (A visszaigazolás történhet az interneten keresztül, vagy postai levelezőlapon.)

A DUE Országos Iskolarádió Hálózat tagjai – miután megállapodást kötöttek erre az ingyenes szolgáltatásra – hozzáférést kapnak a DUE Rádió honlapján a tagoknak szóló felülethez. Ide bejelentkezve egyszerűen, mp3 formátumban le tudjátok tölteni az aktuális (vagy akár a korábbi) műsorokat is, és a visszaigazolásokat is kényelmesen megtehetitek, valamint jelentkezhettek a hálózat tagjainak szóló akciókra és programokra.

Ha a sulirádió stúdiójában nem rendelkeztek megfelelő internetes kapcsolattal, akkor a havi műsorcsomagot megkaphatjátok CD-n is. A CD-t minden hónap elején postázzuk az iskolátokba. A CD-hez mellékelünk egy válaszlevelező lapot, ennek kitöltésével és visszaküldésével is lehet igazolni a műsorok lejátszását.

A DUE Országos Iskolarádió Hálózatának több mint 250 diákrádió tagja szerte az országban. Hálózatunkhoz bármely iskola csatlakozhat, ha van működő iskolarádiója és vállalja a Hálózat szerződési feltételeit.

Szóval ne habozzatok! Csatlakozzatok Ti is! 

 • Rólunk

  Működik nálatok sulirádió? Akkor biztosan hasznát vennétek a DUE Rádió ingyenes műsorainak és szolgáltatásainak!

 • Mit kapnak a tagok?

  A műsorcsomagok mellett ingyenes és kedvezményes rendezvényeket, újságot, ajándékokat.

 • Mit várunk mi?

  Csak két dolgot kérünk cserébe: a megjelölt műsorok lejátszását és a lejátszás visszaigazolását.

 • Hogyan lépj be?

  A DUE Rádió a hálózatba belépő iskolákkal megállapodást köt. A megállapodás letölthető innen, az ismertetőből is.

 • A DUE Rádió műsorai

  A DUE Rádió 10-15 perces műsorait az interneten, illetve CD-n juttatjuk el a Hálózat tagiskoláinak.

Due rádió

1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
(1) 222-8213 radio@due.hu