Due rádió

Meghallgathatod nyilvános műsorainkat

Nyilvános műsorok

A DUE Rádió tematikus, ismeretterjesztő és ünnepi műsorait bárki meghallgathatja a podcast.due.hu oldalon!

Böngészés

Böngészés

A műsorok kiadás és rovat szerint kereshetőek

Információk
tagoknak

Itt a DUE Podcast – a rádiót mostantól online hallgathatod!

 Lassan mindenki kezdi megszokni a digitális oktatásra való átállást. Az iskolákban már szinte minden tantárgynál kialakult a tanulás új rendje, és amennyire csak lehet, zavartalanul folyik a tanítás. Valami viszont eddig hiányzott, méghozzá nem is az órákról, hanem az azokat elválasztó szünetekből! Az ország több száz iskolájában hétről hétre szóltak a DUE Rádió műsorai, az üres épületekben viszont most a hangfalak is csendben maradnak, hiszen nincs kinek lejátszani a műsorokat. Legalábbis az iskolákban. Bemutatjuk a DUE vadonatúj Podcast felületét, ahol sosem maradsz le a műsorokról!

A DUE Médiahálózat 2020 áprilisától az internetre költözteti a DUE Rádiót. A műsorokat minden hónapban a vadonatúj podcast.due.hu oldalon hallgathatod meg, akkor és annyiszor, amennyiszer csak szeretnéd! Ha igazán sulirádió élményre vágysz, játszd le műsorainkat két online órád között!

A felület kényelmesen használható asztali gépen, laptopon, tableten és a mobilodon egyaránt, sőt, ha szeretnéd, az adásokat le is töltheted!

A DUE Podcastet máris elérheted, ide kattintva!

Áprilisi műsoraink tartalmából:

A KRESZteződésben a kerékpárok új szezonra való felkészítéséről beszélgetünk Abelovszky Tamással, a Bringa Akadémia programszervezőjével.

A Pénzügyesben a PÉNZ7 elnevezésű programsorozatról kérdezzük Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkárt.

A Fogyassz okosan! dupla epizóddal jelentkezik. Az otthonlét során rendkívül felpörgött az online vásárlási piac, így most különösen fontos, hogy ismerjük ezek kockázatait. A járvány utáni időkre gondolva, már sokan vásárolnak jegyet a nyár végi fesztiválokra, koncertekre. Ezekkel kapcsolatban is számos tudnivalót hallhattok. Mindkét epizódban Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő mondja el a legfontosabbakat.

A DUE Trend még most sem áll le! Programajánló magazinunkban beszámolunk a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntőjéről, majd remek otthoni program tippeket hallhattok: ha szeretitek a kvízeket, töltsétek ki újabb tesztjeinket is! 

Kattints ide műsoraink meghallgatásához!

vissza a aktuális információkhoz

 • Rólunk

  Működik nálatok sulirádió? Akkor biztosan hasznát vennétek a DUE Rádió ingyenes műsorainak és szolgáltatásainak!

 • Mit kapnak a tagok?

  A műsorcsomagok mellett ingyenes és kedvezményes rendezvényeket, újságot, ajándékokat.

 • Mit várunk mi?

  Csak két dolgot kérünk cserébe: a megjelölt műsorok lejátszását és a lejátszás visszaigazolását.

 • Hogyan lépj be?

  A DUE Rádió a hálózatba belépő iskolákkal megállapodást köt. A megállapodás letölthető innen, az ismertetőből is.

 • A DUE Rádió műsorai

  A DUE Rádió 10-15 perces műsorait az interneten, illetve CD-n juttatjuk el a Hálózat tagiskoláinak.

Due rádió

1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
(1) 222-8213 radio@due.hu