Due rádió

Meghallgathatod nyilvános műsorainkat

Nyilvános műsorok

A DUE Rádió tematikus, ismeretterjesztő és ünnepi műsorait egy egyszerű regisztrációt követően bárki meghallgathatja.

Böngészés

Böngészés

A műsorok kiadás és rovat szerint kereshetőek

Információk
tagoknak

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 37. médiatábora

Könnyes volt a búcsú a balatonszárszói Lepkeházban tartott nyári médiatáborban. Az utolsó este táborzáró bulija előtt a táborlakók elmondhatták, mit éreznek, mit gondolnak a táborban töltött napokról. Korra és nemre való tekintet nélkül többen megkönnyezték a 37. Médiatábor végét. A fiatalok többsége a vasárnap délelőtti, 11:39-kor induló gyorsvonattal utazott Budapest irányába.

Rengeteg program, élmény, szakmai fejlődési lehetőség, barát és jókedv várta a fiatal diákmédiásokat, akik egyesületünk nyári szuper intenzív képzését választották. Az év legjobb 10 napján, ahogy a korábbi táborozók hívják, nem volt egy percre sem megállás. A csoportok folyamatosan dolgoztak, alkottak, és végtelen kreativitásukról tettek tanúbizonyságot. A tizedik nap végére egy remek közösség alakult ki abból a 96 fiatalból, akik július 7-én először, vagy sokadik alkalommal lépték át a DUE Médiatábor kapuját.

Visszatértünk a Balaton partjára, idén a balatonszárszói Lepkeházba, ahol a délelőtti és délutáni csoportfoglalkozások izgalmas és tanulságos szakmai előadásokkal és workshopokkal, valamint a bűnmegelőzés és a balesetmegelőzés jegyében szervezett tematikus programokkal egészültek ki.

A médiatábor vendége volt Dorogi Sándor, Balatonszárszó polgármestere, Levi admin, a Trollfoci alapítója, szerkesztője, M. Kiss Csaba, a Hír TV felelős szerkesztője, Fehér Tünde r. ezredes, Kovács Dorottya r. főhadnagy, a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a LoveInfo, valamint dr. Berár Iván r. ezredes.

A tematikus csoportok újságot írtak, irodalmi mellékletet szerkesztettek, videókat, rádióműsorokat, grafikai munkákat készítettek, fotóztak, valamint online weboldalt töltöttek meg tartalommal. A kitartó munka mellett jutott idő a pihenésre és a kikapcsolódásra is: táborozóink nem csak a Balatonban, de a Lepkeház medencéjében is hűsölhettek.

Nem árulunk zsákbamacskát, ezért eláruljuk, jövő júliusban is megrendezzük a DUE Médiatábort, immár a 38-ikat. Ha figyelmes vagy, korábban biztosíthatod helyedet 2018 legjobb 10 napjára, mint gondolnád.

A 37. DUE Médiatábor valamennyi produktuma hamarosan elérhető online.

vissza a aktuális információkhoz

 • Rólunk

  Működik nálatok sulirádió? Akkor biztosan hasznát vennétek a DUE Rádió ingyenes műsorainak és szolgáltatásainak!

 • Mit kapnak a tagok?

  A műsorcsomagok mellett ingyenes és kedvezményes rendezvényeket, újságot, ajándékokat.

 • Mit várunk mi?

  Csak két dolgot kérünk cserébe: a megjelölt műsorok lejátszását és a lejátszás visszaigazolását.

 • Hogyan lépj be?

  A DUE Rádió a hálózatba belépő iskolákkal megállapodást köt. A megállapodás letölthető innen, az ismertetőből is.

 • A DUE Rádió műsorai

  A DUE Rádió 10-15 perces műsorait az interneten, illetve CD-n juttatjuk el a Hálózat tagiskoláinak.

Due rádió

1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
(1) 222-8213 radio@due.hu